Shahnon.com
Home | About | Blog | Bahasa Melayu | Archives | Academic | Pictures | Store | Links | Contact

. books, movies, musics, social, politics, travel, photography, art, et cetera .

Thursday, April 21, 2005

 

Cameron Highlands, tari silat & Gua Senyum


Equatorial Resort, Brinchang. (suka awan itu!)


Cactus Valley, Brinchang.


ladang teh yang best! (i love this pic!)
[dana,shahnon,stan,yan,zam,ira,imah,kakmi,zul]

Banyaknya nak tulis. Banyaknya gambar nak upload! heheh.Ok. mari ringkaskan semuanya. Ni trip aku ke Cameron Highlands untuk kali yang ketiga dan tanpa ragu-ragu, yang nilaah paling best! Kitorang pergi 4 kereta. 17 orang! 2 bilik apartment. 7 laki & 10 perempuan. (Shahnon,Stan,Zam,Yan,Ayda, Imah,Ira,Kakmi,Zira, Zul,Aya,As,Adi, Meor,Iena,Lyana,dana). Tentang penginapan memang dah save gile! Duduk apartmen yang best (Equatorial, Brinchang)! FREE pulak tu! Ni baru trip 2 hari tapi amik gambar sampai 300 keping lebih! Gila betol. hahah.

Tak sabar nak pegi kedai gambar print semua gambar sem ni! Sape2 yang kenal aku akan fahamlah sebab apa. Aku tak puas kalau setakat tengok gambar kat komputer je. Mesti nak kena print 4R dan masuk dalam album foto! :p

Terima kasih banyak kepada kakmi yang ada contact untuk membolehkan kami semua duduk free. Terima kasih juga kepada imah yang telah menjadi tour guide & 'ibu' yang berjaya! Terima kasih semua.


pertama kali "melihat" persembahan silat depan pengantin atas red carpet :p
[liana (sepupu) & syam]


Tengahari tadi pegi kenduri kahwin sepupu kat Dewan Komuniti TTDI. Aku perform silat depan pengantin. Masuk ni dah dua kali menari silat depan pengantin. Tapi kali ni grand skit la. Dulu buat atas jalan tar je kali ni ada red carpet & air-cond lagi. hehehe.

Esok malam pulak aku dan geng Outdoor Activities & Recreational Club (OARS) bertolak ke Gua Senyum:), Pahang sampai hari Ahad. Moga-moga selamat perjalanan pergi dan balik. InsyaAllah.

My Fotopages


Greenday - Holiday


Comments: Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Links to this post:

Create a Link



<< Home

Archives

November 2004   February 2005   March 2005   April 2005   May 2005   June 2005   July 2005   August 2005   September 2005   October 2005   November 2005   December 2005   January 2006   February 2006   March 2006   April 2006   May 2006   June 2006   July 2006   August 2006   September 2006   October 2006   November 2006   December 2006   January 2007   February 2007   March 2007   April 2007   May 2007   July 2007   November 2007   January 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]

 

 

 

 
shahnon.com © 2002 - 2009