Shahnon.com
Home | About | Blog | Bahasa Melayu | Archives | Academic | Pictures | Store | Links | Contact

. books, movies, musics, social, politics, travel, photography, art, et cetera .

Tuesday, March 01, 2005

 

Panjaaaang umur...

Situasi: Shahnon sampai di pintu masuk kedai Kodak Streetmall.
Muka abang kedai Kodak (lupa nama) terkejut.

Abang Kodak: Eh Shahnon! Baru tak sampai 2 saat aku sebut nama kau. Serius ni! Baru 2 saat tadi! (sambil tunjuk kat jam tangan dia)
Shahnon: (tersengih-sengih, tak tahu nak cakap apa. Dalam hati: Panjaaanggg umur aku..)


Abang Kedai Kodak Streetmall ni dah lama kenal aku. Aku ni regular customer lah lebih kurang, sejak kedai ni mula-mula bukak lagi pada pertengahan tahun 2002. Masa dulu zaman sebelum pakai digicam selalu cuci filem kat sini. Lepas tu sejak guna digicam, dah lama tak singgah kedai ni, sampailahh digicam Sony Cybershot ni rosak. kohkohkoh. :P

Seronok pulak rasa bila tulis blog dan takde orang baca apa yang kita tulis. Kalau ade pun 2,3 orang je la kot. kohkoh.

Comments: Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



Links to this post:

Create a Link



<< Home

Archives

November 2004   February 2005   March 2005   April 2005   May 2005   June 2005   July 2005   August 2005   September 2005   October 2005   November 2005   December 2005   January 2006   February 2006   March 2006   April 2006   May 2006   June 2006   July 2006   August 2006   September 2006   October 2006   November 2006   December 2006   January 2007   February 2007   March 2007   April 2007   May 2007   July 2007   November 2007   January 2008  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]

 

 

 

 
shahnon.com © 2002 - 2009